torsdag den 8. januar 2009

Livstegn!

Kia rua, hej derhjemme DK!
Vi har vaeret to travle backpackere de seneste par dage, derfor har vi foerst nu taget os sammen til at skrive paa bloggen. Der er nemlig sket meget siden sidst!!! Vi er netop vendt tilbage fra Paihia til Auckland efter at have tilbragt tre dage i det solrige ferieparadis. Vi har set delfiner, cruiset paa nine mile beach, sandsurfet, vaeret i regnskoven (dias), slikket sol til den helt store guldmedalje og undertegnede har foretaget to dyk i Bay of Islands :)))) sweet as! Har aldrig i mit liv set saa mange store og flotte fisk. Jeg havde ogsaa mulighed for at svoemme med rokker af den type som draebte krokodillejaegeren Stewe Irwin, ganske ufarlige medmindre man overfalder dem, hint hint.... desvaerre saa jeg ikke nogen...

Turen med Kiwi Ex gaar godt. Hver dag moeder vi nye mennesker: irere, hollaendere, canadere, finnere, israelere, tyskere, brasilianere og en hel roevfuld danskere (dem slipper man ikke saa let af med, selv paa den anden side af jorden) Buschaufoererne ansat hos Kiwi er et kapitel for sig. De formaar at koere med haesblaesende fart igennem haarnaalesving imens de fyrer jokes af, booker hoteller og besvarer spoersgmaal om NZ som en anden spies guide. Og ja, det er sweet as ;)

Vi er delvis glade for at vaere tilbage i Auckland paa vores vante Nomads hostel - og faa et ordentligt bad. I morgen tager vi til Mercury Bay, hvor James Cook foerst satte fod paa NZ i 1700 something for at observere Merkurs cyklus. Som navnet antyder (Bay=kyst) er byen placeret ved stranden, saa det bliver nok til endnu et lille ferieophold som i Paihia, foer vi fortsaetter ind midt paa nordoen til det vulkanske Rotorua.

Ka ke te, maorisk for farvel og paa gensyn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar