lørdag den 3. januar 2009




Hej alle sammen!

Saa kom vi endelig til New Zealand efter to laaaange flyveture hhv. 11 og 13 timer. Servicen hos Air New Zeland var helt i top og vi fik groft udnyttet den lille tv-skaerm, som sad paa stolesaedet foran :) Skiftet i L.A. var dog en pain. Traette og smadrede (billede(!!!!)) blev vi tjekket i hoved og r*v, fingerscannet og fotograferet, selvom vores ophold i L.A. kun var halvanden time langt.



Men nu er vi i Auckland og vejret er fint (approx 25 grader) :))) Vi har vaeret lidt rundt i byen, imens vi ventede paa klargoerelsen af vaerelset paa vores hostel. Bedoemmelsen af byen er klar: nyt og gammelt blandet sammen i en daarlig cocktail. Man faar hurtigt set det, der skal ses, og vi forventer derfor at tage herfra inden for et par dage med Kiwi Ex. Paa billedet ses sky tower, et ret skuffende stykke arkitektur medmindre man da lige havde taenkt sig at bungy fra den.

1 kommentar:

  1. Hey der! Har ikke oprettet profil endnu, så må kommentere som anonym, valgte ikke at oprette profil, da det eneste profilnavn jeg kunne få var PæDoFlEmMiNg :p Nå, men godt at høre at i er kommet fint afsted! kom ud af byerne og se nogle old school aboriginals i stedet for alle de stive rengøringsassistent-aboriginies(ved ikke hvilken staveform der er den korrekte) :p God vind herfra hvertfald... kold vind :S ses snart. Allan.

    SvarSlet